info@mnklussen.nl 06-41111484

Vraagbaak

Aan welke kwaliteit voldoet het opgeleverde werk?
De kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats, wij leveren een kwalitatief hoogstaand product en gebruiken zoveel mogelijk duurzaam merk materiaal, zodat u lang plezier van ons werk zult hebben.

Brengt u kosten in rekening voor het uitbrengen van een offerte?
Nee, onze offerte is gratis, geheel vrijblijvend en 30 dagen geldig.

Kunt u iets vertellen over de tarieven?
Wij werken tegen de normale gangbare tarieven, welke afhankelijk zijn van de aard en de hoeveelheid te verrichten werkzaamheden.

Brengt u voorrijkosten in rekening?
Nee, het voorrijden is geheel voor onze rekening.

Doet M&N Service alle werkzaamheden zelf?
Nee, als het gaat om bepaalde klussen waar voor wij niet de benodigde vakmanschap zelf in huis hebben, kunnen wij de opdracht geheel of gedeeltelijk uitbesteden. U kunt dan met name denken aan het spuiten van plafonds, verwijderen van dragende muren e.d.

Wat staat er allemaal in de offerte omschreven?
Allereerst het uit te voeren werk, heel duidelijk omschreven wat er precies uitgevoerd zal worden, wanneer het uitgevoerd kan worden, wat het gaat kosten en ook een belangrijk punt, wat is er bij de prijs inbegrepen en wat niet. Kort om duidelijkheid en geen verrassingen achteraf.

Krijgen wij dan geen rekening voor meerwerk?
Alleen als er echt extra dingen gedaan moeten worden.

Komt u altijd langs, voor u offerte uitbrengt?
Ja, in de meeste gevallen wel, want wij kunnen geen goede adviezen geven, zonder de situatie ter plaatse gezien te hebben.

Wie levert de benodigde materialen?
Wij hebben diverse toeleveringsbedrijven, waar wij ons materiaal van betrekken. Verf in alle gewenste kleuren en soorten. Een kleurenwaaier laten wij bij u achter, zodat u zelf op uw gemak een keuze kunt maken.

Kunnen wij zelf voor deze materialen zorgen?
Geen punt, mits met materialen van goede kwaliteit zijn, want wij gaan immers altijd voor een perfect eind resultaat.

Ik wil zelf graag meehelpen aan de uit te voeren werkzaamheden, kan dit?
Ja, wij bieden namelijk een service, genaamd klushulp, voor een ieder, die behoefte heeft aan een professioneel helpend handje. Wij assisteren dan bij de klussen welke u zelf niet alleen aan kan of alleen aandurft. En al die dingen die u eigenlijk zelf zou willen doen, maar waar het gewoonweg niet van komt of waar u twee extra handen voor nodig hebt.

Wordt er rekening gehouden met het milieu?
Natuurlijk werken wij op een milieu vriendelijke wijze. Visie op het milieu is visie voor de toekomst. Onze materialen, die voldoen aan deze eisen, zijn vaak nog beter dan de traditionele materialen.

Waarom zou ik kiezen voor een klein bedrijf?
Door het kleinschalige karakter van ons bedrijf wordt het werk altijd door de zelfde persoon uitgevoerd, waar ook de afspraken mee gemaakt zijn en na oplevering komt wederom de zelfde persoon om waar nodig nog service te verlenen, dit komt de kwaliteit, welke wij beogen alleen maar ten goede.

Maakt u prijsafspraken en neemt u ook aan?
De keuze is aan u, wij kunnen een tarief per uur, per dag of dagdeel offreren, maar kunnen ook een totaalprijs maken inclusief of exclusief gebruikte materialen. Het is dus aan u, waar uw voorkeur naar uitgaat. Wij zijn flexibel, ook hier in.

Hoe is het allemaal begonnen?
Manuel, van nature een echte klusser, heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Als 15 jarige, na schooltijd, werden de eerste plafonds als gesausd. Het is dus allemaal begonnen als een hobby, maar door steeds meer op dit gebied te gaan doen, alles aan te pakken, is uit een hobby een professioneel allround vakmanschap ontstaan.

Doet M&N Service ook verbouwen en renoveren?
Ja, voor de grote klussen kan M&N Service een klusploeg met diverse vakmensen samenstellen, zodat wij uw hele huis onder handen kunnen nemen, o.a. deuren en plafonds vervangen, binnenmuren verwijderen, of verplaatsen, badkamers en toiletten maken, wand en vloer tegelwerk, zolders aftimmeren, stucwerk, behangen, schilderen en laminaat.

Wat zijn de algemene voorwaarden van M&N-klussen? 
U kunt hier onze algemene voorwaarden downloaden en bekijken.

Wij komen u helpen, het is ons werk

Bel voor meer informatie…

0641111484

info@mnklussen.nl Telefoon: 06-41111484